fbpx

Mr. Brainwash: Editions

29.03.2022 – 24.06.2022

Deodato Art
28 Sint-Jan Straat
1000 Brussel
Tel. +32 (0)2 808 74 43

Van dinsdag tot zaterdag van 10u30 tot 14u en van 15u tot 18u30

Na het succes van de Andy Warhol monografische tentoonstelling, Deodato Art presenteert  een tentoonstelling met een exclusieve selectie van een superster van de hedendaagse kunst: Mr.Brainwash .

Mr. Brainwash en zijn eclectische productie

Dit is een gelegenheid om de beperkte edities van de Franse kunstenaar Mr.Brainwash, een pseudoniem van Thierry Guetta, die een van de belangrijkste straatkunstenaars is in de hedendaagse kunstwereld.

Enkele van de meest emblematische kunstwerken uit de serieproductie van de kunstenaar zullen te zien zijn: de Rubik’s serie, een vermenging van oudheid en moderniteit, de Torn Spray serie, een hommage aan Warhol en street art, en zijn meest recente collectie We Are All in This Together.

Een spannende reis om zeefdrukken te ontdekken die de creatieve kracht van de kunstenaar combineren met interpretaties van externe bronnen: iconen uit de popcultuur zoals Marilyn Monroe, de Mona Lisa of Bob Marley, of verwijzingen naar de stijlen van andere kunstenaars zoals Banksy, Warhol en Koons

Ontdek met ons een van de grootste popartkunstenaars van de street art wereld!

De opening vindt plaats op dinsdag 29 maart om 18.00 uur, de toegang is gratis. Ingevolge de nieuwe overheidsmaatregelen zijn het Covid-biljet en het masker niet langer verplicht.

Bezoek de tentoonstelling in VR!

“Mr. Brainwash: Editions” kan ook in virtual reality worden bezocht op het LIEU.city-platform. Registreer je gratis en geniet van Mr. Brainwash’s edities vanuit het comfort van je PC, tablet, smartphone, smart TV of VR-visor.

Scroll naar boven