fbpx

WIE ZIJN WIJ ?

Deodato Art is een galerie voor hedendaagse kunst in het centrum van Brussel. We zijn gespecialiseerd in Pop Art en Street Art.

De Deodato Art groep heeft verschillende kantoren in Europa: in Milaan, Porto Cervo, Pietrasanta, Courmayeur, Brussel, Brusino Arsizio (Zwitserland), en bereidt ook de opening van andere kantoren voor. Het bedrijf is in 2010 opgericht en heeft zich vanaf het begin onderscheiden door onderzoek en samenwerking met veel hedendaagse kunstenaars.

DeodatoArt ist ook een e-galerie, met meer dan 50.000 online contacten per maand.

De vier fundamentele elementen voor het team zijn: ethiek, nederigheid, toegankelijkheid en organisatie. We hebben ethiek nodig om de omzet te verhogen, nederigheid om niemand te beledigen, toegankelijkheid om niemand achter te laten en projecten om plezier te hebben.

Het team

Deodato.gallery srl, opgericht in 2015, is de eigenaar van het innovatieve startende bedrijf deodato.tech. Srl. Deodato.gallery srl behoort tot de moedermaatschappij Qwerty SA, die ook in Italië aanwezig is via haar ICT-bedrijf, iCustom srl. De groep heeft in 2019 een omzet van ongeveer 5 miljoen euro gerealiseerd en plant nieuwe openingen en acquisities voor de eerste helft van 2021.

Doelstellingen

Het primaire doel van de galerie is het doorbreken van de mythe dat Hedendaagse Kunst van grote kunstenaars exclusief zou moeten zijn. Door tegen de stroom van de meeste kunstgalerijen in te gaan, wil Deodato Art het voor iedereen mogelijk maken om zich een kunstwerk te veroorloven. Door verschillende namen en verschillende prijsklassen aan te bieden, wil de galerie steeds tegemoet komen aan de eisen van haar gevarieerd publiek.

De oprichter

Deodato Salafia is afgestudeerd in computerwetenschappen, bijbelse en theologische wetenschappen en de theologie van de religies en is een expert in marketing, meer specifiek in eMarketing. Hij is ook een expert in informatiearchitectuur en algoritmen.

Hij beschouwt zichzelf liever als een nerd dan als een snob.

Scroll to Top